Posebna ponuda i last minute

Nagradna igra agencije VAL iz Lošinja

Čestitamo dobitnicima naše nagradne igre – 7 dana polupansiona u Wellness hotelu Aurora u Malom Lošinju. Svi koji rezerviraju putem naše agencije mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Želimo svim našim gostima puno sreće u ovoj godini Vaša agencija VAL

Mercedes-Benz mountain bike WC 2018

Slijedeće godine od 21.-22.04.2018. na otoku Lošinju održavat će se Svjetski kup u downhill discpilini. Požurite rezervirati smještaj.

Hotel Bellevue - odmor sa 5 zvjezdica

Rezervirajte do 28. veljače vaš luksuzni odmor u 2018 i uštedite 15%. Iskoristite posebnu ponudu za rani booking i provedite odmor iz snova na otoku Lošinju.

History Tour Beli, Cres

Daleko od očiju turističkih mjesta Cresa i Lošinja smjestio se Beli, gradić u blizini trajektnog pristaništa Porozina.

Putevima Apoksiomena

Jedinstven spoj modernog i povijesnog doživljaja otoka.Krenite zajedno s nama putevima Apoksiomena te uz jedinstven spoj modernog i povijesnog osjetite magiju otoka Lošinja: pozdravite Sunce i uživajte u zalasku na vidikovcu Providenca iznad Malog Lošinja uz zakusku i dobro vino te pogled koji oduzima dah.

Lošinjski polumaraton 2018

Utrka je u sustavu natjecanja Hrvatske udruge za cestovno i planinsko trčanje HUCIPT http://www.hucipt.net/ POKROVITELJI: Grad Mali Lošinj, TZ Mali Lošinj, Jadranka dd ORGANIZATOR: AK „LOŠINJ“ DATUM: Subota, 29.09.2018. godine MJESTO: Veli Lošinj TIP UTRKE: cestovna START/CILJ: riva u centru Velog Lošinja

Najpovoljnije cijene !

Možete zatražiti nadoknadu razlike u cijeni ako objekt koji ste rezervirali na otoku Lošinju pronađete na nekoj drugoj stranici po nižoj cijeni.

Zima na otoku Lošinju

Želite li doživjeti zimu na otoku Lošinju, dobiti priliku da doživite otok u svom njegovom sjaju, bez žamora velikog broja turista, van ljeta i ljetnih temperatura?

Foto Safari Beli, Cres

Daleko od očiju turističkih mjesta Cresa i Lošinja smjestio se Beli, gradić u blizini trajektnog pristaništa Porozina.

Otok Lošinj pod morem!

Želite naučiti roniti? Ronilački klub Benthos iz Velog Lošinja započeo je sa vansezonskim terminima održavanja početnih tečajeva ronjenja - SCUBA DIVER i OPEN WATER DIVER. Od danas, pa dok Vam more ne postane prehladno možete krenuti na prvi početni tečaj ronjenja sa ronilačkom opremom! :)

Odmor po Vašoj mjeri

Želite doživjeti avanturističku stranu otoka Lošinja, proći kroz njegovu povijest te upoznati grad tokom Vašeg boravka? IMAMO pravu stvar za VAS.

Postani član i ostvari popuste!

Nama u agenciji Val stalo je do zajednice, nasljeđa otoka Lošinja i do Vas dragi gosti! Postanite i Vi dio naše Loyalty Club obitelji i doživite otok Lošinj kroz naše oči!

Nordijsko hodanje – upoznavanje lošinjskih šetnica

Nastao je prije mnogo godina, u Finskoj kao ljetni trening skijaša. Nordijsko hodanje je sportska disciplina, gdje čovjek u harmoniji s prirodom, pomoću dvaju lakih planinarskih štapova, sam ili u društvu istražuje okolicu, a istodobno radi uslugu sebi i svom zdravlju.

Otok s pričom

Književni festival i natječaj za kratku priču Mjesto radnje: Otok Lošinj Vrijeme radnje: ljeto 2015. Trajanje natječaja: 01.10.2015.-01.07.2016.

Šetnica vitalnosti

Na put prema Velom Lošinju krenuti ćemo od uvale Kadin koja se nalazi na ulazu u Mali Lošinj.

Uvala Čikat-Mali Lošinj,hoteli

Pregled hotela otoka Lošinja i Cresa

Zanimaju vas hoteli na otocima Cresu i Lošinju za svoj godišnji odmor ? Nađite koristne informacije o samom odredištu kao najveću ponudu hotela i pansiona. Detaljne i aktualne informacije o svim hotelima na otocima Lošinju i Cresu.