Jesen na otoku Losinju

Iskoristite posebnu ponudu uzivanja na otoku Losinju tokom jeseni

1280. godine počinje doseljavanje prvih 12 hrvatskih obitelji koji su se naselili na današnje područje crkve sv. Nikole.

Turizam na otoku Lošinju postoji više od 125 godina.

Ljekovitost lošinjske klime poznata je od kraja devetnaestog stoljeća kada je započeo zdravstveni turizam na otoku, točnije od 1882 godine kada dr. Conrad Clar (1844-1904) poznati austrijski balneolog i klimatoterapeut otkriva vrijednosti lošinjske klime. U tome mu je pomogao i dr Leopold Schroter, otorinolaringolog, sveučilišni profesor iz Beča. 1892 godine Veli i Mali Lošinj proglašeni su klimatskim lječilištima.

Zato smo Za Vas pripremili par jedinstvenih ponuda za jesen na otoku Lošinju :

1. 2 noćenja na otoku Lošinju za 2 osobe, biciklistička tura i gratis ulaz u muzej Apoksiomen(https://www.val-losinj.hr/losinj-museum/) i muzejsko galerijski prostor Kula u Velom Lošinju po cijeni od 1.400,-kn (uključene bicikle za biciklističku turu po otoku Lošinju u trajanju od 2:30 sata)

2. 2 noćenja na otoku Lošinju za 2 osobe, tečaj penjanja po umjetnoj stijeni i gratis ulaz u muzej Apoksiomen(https://www.val-losinj.hr/losinj-museum/) i muzejsko galerijski prostor Kula u Velom Lošinju po cijeni od 1.200,-kn  (uključena oprema za penjanje)

3. 2 noćenja na otoku Lošinju za 2 osobe,planinarenje na najviši vrh otoka Lošinja (Osorčiću) i gratis ulaz u muzej Apoksiomen(https://www.val-losinj.hr/losinj-museum/) i muzejsko galerijski prostor Kula u Velom Lošinju po cijeni od 1.200,-kn

Smještaji po ponudi koju imamo na dan rezervacije - na upit

Svu ostalu ponudu i što ona uključuje možete vidjeti na našoj web stranici :

https://www.val-losinj.hr/info/bicycle-tour-of-the-island-of-losinj-medium-demanding/133

https://www.val-losinj.hr/info/conquer-the-highest-mountain-osorcica/134

https://www.val-losinj.hr/info/rock-climbing-course-on-the-island-of-losinj/136

Nadamo se da ćete doći i istražiti povijest otoka Lošinja. Moguće je rezervirati smještaj i za više dana, cijena smještaja je 100,-kn po osobi 

Uživajte na otoku Lošinju i otkrijte sve njegove čari

 

 

 

 


Smještaj u blizini