Česta pitanja

Općenita pitanja klijenata

Da li su apartmani opremljeni posteljinom ?
Privatni apartmani su opremljeni posteljinom, kuhinjskim krpama i ručnicima. Posteljina se daje na izmjenu svakih 7 noćenja.

Što je uračunato u cijenu apartmana i da li ima nekakvih extra troškova?
U cijenu privatnih apartmana je sve uključeno tako da nema dodatnih troškova na licu mjesta. U Velom Lošinju, zbog njegove strukture rijetko koja kuća ima privatni parking tako da se auto mora parkirati ili na centralnom parkingu koji košta cca 20,-kn dnevno ili pred ulazom u mjesto gdje je besplatno.

Kako se prtljaga može dopremiti do apartmana koji nemaju parking u Velom Lošinju ?
Postoji trokolica koja prevozi prtljagu za goste od centralnog parkinga u Velom Lošinju do kuća koje se nalaze u dijelovima gdje pristup automobilom nije moguć - Rovenska, Rialto, Grbica, Kunsil, centar. Cijeni iznosi ca. 50,-kn ( ca 7,-EUR).

Kod dolaska gdje se treba javiti?
Prilikom Vašeg dolaska, ako dolazite u Cres, javljate se direktno na adresu stanodavca; ako dolazite u Mali ili Veli Losinj javljate se u agenciju VAL, čija se jedna poslovnica nalazi kraj centralnog parkinga u Velom Lošinju, a druga u centru Velog Lošinja.Prilikom dolaska u agenciju potrebno je donijeti osobne dokumente radi prijave.

Gdje i kako se plaća račun?
Račun za smještaj plaća se u agenciji,i to gotovinom,bankovnom karticom ili kreditnom karticom (Visa ili Mastercard). Račun bi bilo najbolje podmiriti prilikom Vašeg dolaska.

Koga kontaktirati u slučaju problema prilikom dolaska u smještajnu jedinicu?
U slučaju ikakvih problema vezano za smještajnu jedinicu ili domaćina molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona 00385 51 236 604 ili direktno u agenciji.

Na koji su način izražene cijene u našoj ponudi?
Hoteli i pansioni: po osobi na dan Sobe: po osobi na dan Apartmani: po apartmanu na dan

Zbog kojeg razloga dolazi do razlike u tečaju prilikom plaćanja za rezervaciju?
Iznos u kunama se naplaćuje prema srednjem tečaju na datum naplate. Vaša kartična kompanija naplaćuje Vašoj banci iznos prema svojem tečaju na dan naplate koji se razlikuje od dana naplate naše banke.

Zašto je potrebno uplatiti predujam?
Plaćanjem predujma rezervirate unaprijed željenu smještajnu jedinicu koju ste vidjeli na našim web stranicama budući da se taj iznos automatski plaća vlasniku iste.

Zbog čega se ponekad doodi da gost dobije negativan odgovor iako je na web stranici smještajna jedinica slobodna?
Iz razloga sto telefonski provjeravamo raspoloživost svake smještajne jedinice nismo nažalost u mogućnosti ažurirati sve jedinice automatski zbog čega se unaprijed ispričavamo.

U koliko sati gost može početi koristiti apartman i do kada može ostati u njemu na dan odlaska?
Gost može početi koristiti apartman poslije 14 sati,a apartman se mora napustiti do 10 sati.

Kako su organizirani izleti na obližnje otoke lošinjskog arhipelaga (Ilovik, Susak, Unije, Srakane), te gdje i kada se može kupiti karta za izlet? U koliko sati su polasci ?
Izleti za Susak i Ilovik se organiziraju svaki dan, a kreću iz luke u Malom Lošinju u jutarnjim satima, te se vraćaju poslijepodne oko 17 – 18 sati. Karte je najpovoljnije kupiti direktno na brodu koji organizira izlet. Također naša agencija ponekad organizira za svoje klijente dodatne popuste za izlete koji se ostvaruju jednostavno korištenjem našeg on-line rezervacijskog sustava.

Da li postoje organizirani izleti s Lošinja ili Cresa prema otoku Rabu ?
Nažalost sa otoka Cresa prema otoku Rabu nema organiziranih izleta, ali zato sa otoka Lošinja prema Rabu postoje izleti jednom tjedno tokom ljetne sezone.

Da li se na otok Ilovik može doći osobnim automobilom?
Otok Ilovik nema ceste za automobile tako da Vaš automobil morate parkirati na Lošinju.

Što znače kategorije A2, B4, C6 u nazivima apartmana ?
Navedene oznake poput A2, A3, B4, B5, C6… označavaju broj soba (slova) odnosno broj kreveta (brojevi) za svaki pojedini apartman: A2 jedna soba; dvije osobe B4 dvije sobe; četiri osobe C6 tri sobe; šest osoba

Da li postoji Rent a Scooter ili Rent a Bike na Lošinju ?
Iznajmljivanje skutera je moguće u Malom Lošinju i Velom Lošinju. Više agencija koje se nalaze u samom centru Malog Lošinja te Velom Lošinju se bavi iznajmljivanjem skutera i bicikla. U Velom Lošinj u našoj agenciji na adresi Vladimira Nazora 29 možete povoljno iznajmiti kvalitetne bicikle i skuter „Trek“. Za najam duži od 3 dana odobravamo Vam popust, a po Vašoj želji možemo izvršiti i rezervaciju bicikle i skutera.

WhatsApp Chat