DOBRODOŠLI U VAL LOYALTY CLUB!

Članstvom u VAL LOYALTY CLUBU stječete važne pogodnosti boravkom u hotelima, apartmanima ili pansionima koje ste rezervirali putem agencije VAL,te različite popuste od izleta,kafica,restorana,dućana,sportskih sadržaja,muzeja.

KOJE VAM POGODNOSTI PRUŽA VAL LOYALTY KARTICA?

  • Za svaki boravak u našim smještajnim objektima osvajate bodove koje možete zamijeniti za popuste prilikom sljedećeg boravka.
  • Bodove dobivate već i samim učlanjenjem u program ( classic)
  • Primat ćete naš newsletter s posljednjim novostima, posebnim ponudama i izravnim pristupom našim smještajnim objektima dostupnim za rezervaciju.
  • Popusti na izletima,restoranima,dućanima…..

KAKO ĆETE SE UČLANITI U VAL LOYALTY CLUB

  • Svi pojedinci stari najmanje 4 godine mogu se učlaniti u program.
  • Program je personaliziran pa se bodovi ne mogu prenositi na druge osobe.
  • U program se možete učlaniti popunjavanjem pristupnice koju zatim treba predati na recepciji agencije VAL ili putem web-a.

KAKO SKUPLJATE BODOVE?

Bodove osvajate uzimajući u obzir sljedeće mogućnosti:

A.- Svaki novi član automatski dobiva 10 bodova učlanjenjem u program.

B.- Ako ste boravak u jednom od naših smještajnih objekata rezervirali na našoj web-stranici, putem našeg pozivnog centra (telefon i faks) ili izravno na recepcijama naših hotela, apartmana ili kampova, možete osvojiti bodove temeljem vaših noćenja.

Važeći je svaki euro koji potrošite za noćenja u našim smještajnim objektima (izuzev vanpansionskih usluga) i isto tako pribrajamo Vam bodove za sve goste koje ste nam preporučili i koji su prijavili Vaš PIN prilikom rezervacije .

Svaki 1 euro potrošen za noćenja donosi vam 1 bod na računu.

KAKO MOGU ZAMIJENITI OSVOJENE BODOVE?

Svaki osvojeni bod pretvara se u popust koji se odbija od ukupne svote računa za vaš sljedeći boravak u bilo kojem smještajnom objektu putničke agencije VAL i to na sljedeći način:

Svakih 100 bodova = 1 euro

Imajte na umu sljedeće:

  • Bodovi se mogu zamijeniti samo kod drugog boravka ili kasnije.
  • Kod svakog boravka u smještajnim objektima putničke agencije VAL predočite svoju VAL loyalty karticu prilikom prijave kako biste mogli skupljati bodove, ali i zamijeniti bodove osvojene tijekom prethodnih boravaka.

Odmah naručite svoju VAL loyalty karticu!!!