Japanski restoran Matsunoki

Japanski restoran Matsunoki

Japanski restoran u luksuznom prostoru hotela Bellevue kreirali su dizajnerski virtuozi Studija Franić-Šekoranja. Moderan je to i elegantan prostor s istaknutim sushi barom i otvorenom kuhinjom koja posjetiteljima pruža zanimljivost uvida u pripremu hrane.

Matsunoki je fuzijski restoran pa nudi tradicionalnu japansku kuhinju u kojoj se spajaju originalne japanske namirnice sa svježim mediteranskim namirnicama iz lokalnog ekološkog uzgoja. Šef kuhinje, poznati kuhar Saša Pribičević s višegodišnjim iskustvom rada u najboljim hrvatskim restoranima s azijskom tematikom, egzotična i zanimljiva jela priprema modernim kulinarskim tehnikama. Dashi riblja juha, karaage piletina, kimchi, tuna tataki, 
nigiri sushi, maki sushi, chirashi sushi, matcha sladoled sa slatkom pastom od azuki graha i crumblom od sezama te ostale vrhunske delicije dobro osmišljenog jelovnika, pružit će Vam iznimni gastro doživljaj. Doživljaj hrane upotpunit će posebna ponuda whiskeya renomiranih japanskih destilerija poput Nikka Taketsuru, The Yamazaki, Hakushu i Hibiki kao i ponuda pjenušavih i mirnih sake vina i sake rakija.

 


Smještaj u blizini