NOVI SMJEŠTAJ U PONUDI - Valdarke, Veli Lošinj, Mali Lošinj i otok Ilovik!

Nadopunili našu ponudu! Ovih 8 prekrasnih kuća i apartmana najnoviji su dragulji ponude smještaja na otocima Lošinj i Ilovik.

Odmah pokraj mora smjestili su se apartmani Romana – novouređeni, sa vezom za brod, jednostavno idealni za opuštajući odmor na otoku Iloviku.


Između Malog Lošinja i Velog Lošinja nalazi se uvala Valdarke gdje je ponudu kuća za odmor na otoku Lošinju obogatila istoimena Villa Valdarke. Ova sa stilom uređena kuća tik do mora stvorena je za opuštanje, uživanje u ljetu i potpuni doživljaj života na otoku.

Još jedna prekrasna kuća za odmor, ovog puta u Velom Lošinju, dio je ponude smještaja turističke agencije Val. Kuća za odmor Skiper nalazi se na Sv. Ani, mirnom predjelu mjesta Veli Lošinj, odakle se brzo stiže do skrivenih plaža i vidi cijeli cresko-lošinjski arhipelag.

Poviše rive u Velom Lošinju, u predjelu Kaciol, smjestili su se apartmani Nautilus. Oba apartmana su blizu centra, plaža i svih događanja, no svejedno su oaze mira jer se nalaze u mirnoj ulici Velog Lošinja.


Sv. Jakov, malo mjesto nešto prije Nerezina, dom je apartmana Vibovec čije vas unutarnje uređenje kao i okućnica neće ostaviti ravnodušnima. Kao što vas neće ostaviti ravnodušnima ni sam Sv. Jakov, maleno ribarsko selo čija plaža i lučica Studenac su jedna od mnogih šarmantnih i netaknutih mjesta otoka Lošinja.


I za kraj, još jedan predivan apartman u Velom Lošinju! Radi se o apartmanu Gordana koji svojom lokacijom, uređenjem i terasom ostavlja prostor za samo dvije misli - DOM i ODMOR.


Zato, rezervirajte svoj smještaj još danas, osjećajte se kao kod kuće i odmorite se na otoku Lošinju.